• Компресор за въздух 200 л. / 12.5 бара / 380в. Дебит 900л/мин

Компресор за въздух 200 л. / 12.5 бара / 380в. Дебит 900л/мин

1,740.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ROEN-200-900
  • Гаранция

Сподели

Този модел
компресор
ще бъде вашият най-добрият избор, ако търсите професионален въздушен компресор, посветен на механични работилници, промишлени предприятия, сервизи за гуми и много др. За голям обхват на работа.

ПРЕДИМСТВА НА ВЪЗДУШНИЯ КОМПРЕСОР "ROEN" 200-W-0.67/12.5

Компресор за тежка работа: в този модел въздушен компресор сме използвали мощна помпа и голям трифазен мотор който позволява работа с капацитет 900l / min. Трите бутала осигуряват висока производителност и максимална ефективност. Най-високо качество на изработка: този модел на компресора е снабден с въздушни филтри, стъкло за проверка на нивото на маслото, клапан за източване на натрупаната в резервоара вода и предпазен клапан. Широките ребра осигуряват максимално охлаждане. Корпусът е допълнително подсилен, за да осигури възможно най-дългия период на безпроблемна работа

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Резервоар: 200л
Захранващо напрежение: 380V
Мощност: 5500W/7.5hp
Работно налягане: 12.5bar
Работен капацитет: 900л / мин
Обороти на двигателя: 2900rpm
Скорост на помпата: 850rpm
Гаранция 24 месеца

СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ
Бърз професионален сервиз, който Ви дава спокойствие и сигурност с направения избор НЕ само при покупката, но и за периода на ползване на избрания продукт.

ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ
При нужда от СЕРВИЗ всеки наш клиент получава преференциално гаранционно и извънгаранционно обслужване.

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
Безплатен транспорт при нужда от СЕРВИЗ.

ДЪЛГОСРОЕЧЕН АНГАЖИМЕНТ
От 17 години ние се грижим нашите клиенти да бъдат доволни не само при покупката, но и през целия живот на ползване на нашите продукти, за разлика от други сайтове и търговци без сервиз и без ангажименти след продажба.

ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИ
При нас получавате винаги професионални консултации - при покупка, монтажи и инсталации, при ползване, за поддръжка и профилактика, при нужда от сервиз, при нужда от ремонт и т.н.