• Професионален бутален компресор за въздух 500L модел: ROEN 500

Професионален бутален компресор за въздух 500L модел: ROEN 500

2,900.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ROEN 500
  • Гаранция

Сподели

КомпресорътROEN МР 500 е професионален компресор за въздух под високо налягане с обем на въздухосъдържателя от 500 литра и въздушен дебит 1450 л/мин. Компресорите за въздух под високо налягане намират широко приложение във всички сектори на индустрията за задвижване на различни пневматични машини, поточни линии и др. В сферата на автомобилния сектор се използват основно за задвижване на пневматични инструменти като гайковерти, пневматични ексцентър шлайф машини и много други.

Благодарение на високите си технически характеристики този компресор може да се използва за задвижване на пневматични инструменти имащи голяма консумация на въздух. Задвижването на компресора се осъществява от трифазен електродвигател, който посредством двойна ремъчна предавка. Ремъчното задвижване позволява пуск на компресора за въздух при нисък стартов ток. Компресорната глава е четирибутална, а цилиндрите са изработени изцяло от чугун.

Цилиндрите се охлаждат въздушно, с помощта на вентилираща перка. Въздушното налягане в ресивъра се контролира от пресостат (предпазно-въздушен клапан). Въздухосъдържателят е снабден със кран за източване на кондензираната вода. Пресостатът изключва електродвигателя, при достигане на максимална стойност на налягане от 12,5Bar.

Дебитът на компресора за въздух е 1450 l/min, което гарантира пълно разгръщане на мощността на захранваните пневматични инструменти. Високият дебит и големия въздухосъдържател, позволяват компресора за въздух да се използва за боядисване с пневматичен пистолет. Компресорът за въздух ROEN
MP300 е особено подходящ за употреба пневматични машини, пистолети за боядисване, шлайф машини, пневматични ударни гайковерти до 1 1/2 цола др. За лесно препозициониране, компресора за въздух е снабден с четири стабилни колела които да се грижат за лесното маневриране и транспортиране на машината.
Захранване - 380 - 400 V / 50 Hz
  • Мощност: 7.5 kW
  • Налягане:10-12,5 Bar
  • Брой цилиндри - 4
  • Брой ремъчни предавки - 2
  • Дебит - 1450 l/min
  • Обем на контейнера за въздух - 500 l
Тегло - 495 кг.
ГАРАНЦИЯ 24 Месеца
СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ
Бърз професионален сервиз, който Ви дава спокойствие и сигурност с направения избор НЕ само при покупката, но и за периода на ползване на избрания продукт.

ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ
При нужда от СЕРВИЗ всеки наш клиент получава преференциално гаранционно и извънгаранционно обслужване.

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
Безплатен транспорт при нужда от СЕРВИЗ.

ДЪЛГОСРОЕЧЕН АНГАЖИМЕНТ
От 17 години ние се грижим нашите клиенти да бъдат доволни не само при покупката, но и през целия живот на ползване на нашите продукти, за разлика от други сайтове и търговци без сервиз и без ангажименти след продажба.

ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИ
При нас получавате винаги професионални консултации - при покупка, монтажи и инсталации, при ползване, за поддръжка и профилактика, при нужда от сервиз, при нужда от ремонт и т.н.